Jobbsökning och Twitter

Twitter är i dagsläget en av de snabbaste växande sociala medierna i Sverige. Det är dessutom starkt kopplat till sök. Inte på det sättet som Google jobbar utan där handlar det mer som en rekommendationsmotor. Man har en fråga som man ställer öppet i en dialog med andra. Andra kan sedan besvara denna frågan.

Läser man denna beskrivning så free games download for phone inser man att Twitter kommer påverka jobbsökningsprocessen väldigt mycket. Man kommer ställa frågor kring sökning av jobb. Både arbetsgivare och arbetstagare kommer agera i detta universumet. Det är dessutom så att det kommer finnas en tredje aktör. En katalysator som hjälper dessa aktörer att finna varandra, dvs Twitter användare.

När man tittar på Twitter på detta sättet är det troligt att Twitter är en en utmärkt jobbsökarmotor. Twitteranvändare kommer göra sökningar för både arbetstagare och arbetsgivare.

Så även om jobbsökning på nätet ändrats en gång(man har gått från printmedia till digital media) så kommer det att ske en revolution till inom jobbsökning en gång till

En reaktion på “Jobbsökning och Twitter”

Kommentarer inaktiverade.