Enkla affärsideer!

För er som följer min blogg så vet ni att jag har en förkärlek för det enkla. Affärsideer som det tar mer än 60 sekunder att förklara och förstå är inte riktigt min grej. Anledningen till det är att det mesta är ännu inte uppfunnet så varför göra komplexa saker där risken för misslyckande är större.

Det finns ett utryck i finansbranschen som säger att man skall investera i bolag som kan skötas av en idiot för förr eller senare är det en Der online Slot book of ra deluxe kostenlos Railroad widmet sich genau diesem erfolgreichen Kapitel der amerikanischen Geschichte und liefert dazu allerhand schicker Motive, die ein interessantes Bild. idiot vid rodret. Samma gäller affärsideer. Du behöver inte välja problem där du måste vara raketforskare för att lösa dem. Det finns många enkla problem att lösa och därmed enkla affärsideer!

Eftersom jag jobbar med internet har jag självklart en svaghet för internetideer och även om internet kan verka komplext behöver det inte vara det. En spaning som jag har är tex att det saknas mycket på webben. Gör sökningar på nästan vilka utryck som helst och du kommer upptäcka att det inte finns så mycket innehåll. Wikipedia är i mångt och mycket en bättre startplats när man söker information än Google. Detta hållet behöver fyllas.

Här har ni exempel på bolag/koncept som försöker göra det:

Inom mobiltelefoni!

Inom kontaktlinser