Affärside: Tandborstar på prenumeration

Jag fick denna i min inbox idag. Blev faktiskt lite överraskad. Kanske inte min typ av ide men marknadsekonomin är duktig på att föda innovation: Tandborstar på prenumeration!

Affärsiden är inspirerad av Gillete som har en liknande affärsmodell för rakhyvlar. Sälj handtaget billigt och hyvlarna dyrt. Dentally säljer tandborsten billigt(elektrisk) 1 SEK 39 SEK The games found here manage to combine fantastic graphics with some of the best odds in the industry, to enhance the blackjack player ’s gaming experience significantly within a safe and secure gaming environment. i porto men man måste betala huvudena som skickas till en en gång i månaden för 79 SEK 39 i porto. Det ger ca 1400 SEK i intäkter per kund och år. Kostnaden i inköp för denna tandborsta är kanske en hundring. Tala om att skapa mervärde för de som vill ha dessa huvuden skickade till sig istället för att själv köpa dem!

Innovation finns inom de mest tråkiga produkter och det är antagligen lättare att göra en skillnad när det en produkt som är lite oattraktivt!

Tack Henrik för tipsen!