Tjäna pengar snabbt!

Nätet är en ny plats att tjäna pengar. Just för att den är ny kan man själv skapa sitt sätt att tjäna pengar på. inte som vår verklighet där sätten är mer eller mindre dessamma som för 25 år sedan. På nätet kan du själv hitta nya sätt som du är helt ensam om. Det kanske inte försärjer dig heltid men i många fall kanske du bara behöver jobba en timme om dagen. Eller varför inte som detta tips jag hittade hos Emelie blogg om hur man tjänar pengar på nätet, du kan tjäna pengar på 17 min.  Antagligen är det en rubrik som är till för att fånga läsaren. Men om det så tar 170 min är det fortfarande en ganska kort tid. Genomsnitts svensken tittar på TV mer än två timmar om dagen. Denna tiden kan man använda till något bättre. Det kan vara att göra en skillnad på nätet och ha en trevlig biinkomst.

Framförallt tror jag det är roligare än TV, i alla fall de TV programmen jag ser finns!