Speltjänster man inte tänker på: Lotter!

Ibland är man kaxig och tror man har koll men en sak som gått mig helt förbi är lotter. Såklart har jag tidigare sett det men det var först när jag surfade in på ovansteånde sida som jag fattade att även de är digitaliserade. Till mig försvar kan jag säga att jag är dålig på att konsumera lotter.

Men när jag såg att det fanns insåg jag en grym produkt. Ni har säkert alla köpt lotter från smågrabbarna i fotbollslaget. Man gör ju inte detta primärt i spelsyfte utan man vill stötta laget och grabbarna. Tänk er själva en digital produkt utifrån detta. Det online casino är typ en lott du kan få skickad till dig en gång i månaden(eller vilken period man nu väljer) och överskottet av lotteriet går till smågrabbarna(eller vilket syfte du nu vill) och du har chans att vinna något. Helst skall man personlisera det lite också, med bilder och dylikt.

Många föreningar skulle vilja ha detta och även de som stöttar laget. De gör det utan ansträngning och de får med jämna mellanrum en turupplevelse. Den uppfyller också KISSprincipen. Keep it simple stupid. En av mina bättre ideer 😉