Presenter! Ett problem och en möjlighet!

Presenter tycker gansa många människor är jobbigt. Det verkar finnas någon typ av socialt tvång att man skall köpa presenter till människor i olika sammanhang. Antagligen ett utslag av att människor inte tycker att en tanke är tillräckligt.

Problemet har flera dimensioner. Man kan känna osäkerhet vad man skall köpa för hur mycket. När man skall köpa och framförallt vad man skall köpa. Detta är såklart något man diskuterar med sina nära. Man frågar varandra. Eftersom vi är nya digitala varelser använder man även Google, för att ställa frågor. Man frågar sig Ar 2007 oversattes sidan till svenska och da fick aven svenskar tillgang till det prisbelonta casinot . om man skall köpa en doppresent? Då söker man på ”doppresent”

Det är dessa frågor som är affärschansen. Kan man hjälpa människor besvara dessa frågor, då finns det nämligen en kommersiell möjlighet. När man tänker, ”vad skall jag köpa i doppresent?” då är man nämligen inte alls i köpläge. För att en individ skall ta sig till köpläge måste man först besvara deras fråga på ett sätt de finner tillfredställande. Först då är de redo att köpa och värdet för dig som besvarat frågan, har skapats.Då kan du välja att själv sälja något till dem eller ge någon annan möjlighet att sälja något till dem och därmed få en del av denna transaktion.

Faktum är att sidan jag hänvisar till gör detta på ett bra sätt. När man kommer in på sidan får man möjligheten att välja vilken typ av present som kan vara aktuell. Man tvingar frågeställaren att förfina sin fråga innan man besvarar den. Bra bra tänkt tycker jag.

Bilden är publicerad under CC och tillhör denna snubben

En reaktion på “Presenter! Ett problem och en möjlighet!”

Kommentarer inaktiverade.