Mer om värde som affiliate-Kontantkort!

Kontantkort är en väldigt generisk produkt. Det finns ett helt gäng affiliates därute som annonserar gratis kontankort och alla har ungefär samma erbjudande. Detta är såklart ett problem konkurrensen blir knivskarp. Man kan inte konkurera på erbjudande nivå utan den affiliaten som har bäst distribution, han eller hon tjänar mest.

För att göra denna sitationen lite bättre för dig som affiliate måste man erbjuda något mer, ngt som skiljer dig från de andra med samma erbjudande. Lättast är att faktikst själv skapa en mobiltjänst som adon till erbjudandet ”gratis kontantkort”  E-böcker är som kan läsas i Mobilen är ett alternativ. Det behöver inte vara så dyrt per styck om du tar dig tid att haggla och jaga. Då har du helt plötsligt ett annat erbjudande än alla andra ”Anmäl dig här och få ett gratis kontantkort och en e-bok, gratis”

Med lite kreativitet kan man nog komma på fler och bättre erbjudande. Det är nog också smart att ha flera ”extraerbjudanden”. Man vill inte exkludera någon i den möjliga kundpopulation.

Det är också troligt att man dessutom utvecklar målgruppen. Helt plötsligt når man ännu fler individer än tidigare. Man kan också se helt andra seo-strategier. Helt plötsligt är det ju också relevant att träffa på e-book.