Affiliatemarketing på Svenska

På svenska skrivs det rätt lite om affiliatemarketing. Jag tror det finns fler entreprenörsbloggar än bloggar om affiliatemarketing på svenska. Kan tyckas märkligt men jag tror det är ett utslag av vår kultur. I vår kultur är det inte fint att sälja. Få svenskar har säljare som drömyrke, man vill hellre jobba ”media” och affiliatemarketing handlar om sälj. Inget annat.

Det finns också en kultur av att man skall hålla sig på sin plats. Att börja hålla på med affiliatemarketing på webben innebär defacto att man inte håller sig på sin plats. Att man vill något extra, att man försöker påverka online casino sin position till något annat, till något bättre. Vem är du då? Du uppfattas ju som förmer än alla andra.

Detta gör att det är en aning tabubelagt, ja tom kanske skam. Man berättar inte högt vad man gör för det kan drabba en socialt. Man vill ju inte heller vara tvungen att förklara varför man vill få det bättre. Det är ju en mänsklig rättighet att försöka få det bättre i sitt liv.

I alla fall finns det undantag, Chritopher G driver en blogg som heter AffiliateCoachen där han bloggar om hur man tjänar pengar som affiliate